bus1

Laatste nieuws

December 2013.
1) Per 16 december a.s. zal er een nieuwe dienstregeling van kracht zijn. Deze wordt op 15 december op deze site gepubliceerd.
2) De omleiding in Heeze, zoals hieronder genoemd, is vanaf begin december niet meer van toepassing; de Ds. Kremerstraat is dan weer beschikbaar.


October 2013.
In Heeze is de Ds. Kremerstraat gedeeltelijk geblokkeerd wegens werkzaamheden rondom het nieuwe bejaardenhuis. De bus zal daarom tijdelijk moeten omrijden via de St. Nicasiusstraat. Dit kan mogelijk een geringe vertraging tot gevolg hebben. Deze situatie zal naar verwachting de maanden october en november duren.

Augustus 2013.
Tot voor kort was het, bij wijze van overgangsregeling, nog mogelijk om met de buurtbus te reizen op een OV-abonnement-zichtkaart (d.w.z. persoonlijk abonnement zonder chip). Deze mogelijkheid is nu komen te vervallen: men kan dus alleen nog maar met onze buurtbus reizen met de OV-chipkaart f een enkele-rit-kaartje, zie onder de knop Tarieven.

Februari 2013.
Met ingang van 1 maart 2013 komt busmaatschappij Hermes met een nieuw buskaartje voor een enkele reis voor kinderen van 4 t/m 11 jaar. Lees verder onder de knop Tarieven.

Januari 2013.
Vanaf maandag 7 januari zijn er enkele wijzingen van kracht:
- er is een nieuwe dienstregeling, zie onder de rode knoppen;
- de huidige opdeling van het traject Heeze-Weert in twee buslijnen (458 en 459) komt te vervallen, waarna voortaan het hele traject door Lijn 458 verzorgd zal worden.

Augustus 2012.
Vanaf maandag 20 augustus is de nieuwe dienstregeling van kracht.
In principe is er nu nog maar n traject, namelijk van Heeze via Maarheeze, Someren en Nederweert naar Weert, en weer terug. Details hierover vindt u onder de groene knop Routes en de rode buslijn-knoppen.


NB
De OV-chipkaart is o.a. te koop in de Hermes-winkel bij het NS-station in Eindhoven, en ook op: www.hermes.nl/ov-chipkaart/39.
Algemene informatie over de OV-chipkaart is ook te vinden op: www.ov-chipkaart.nl/allesoverdeov-chipkaart/.